Mavita servis d.o.o.

Profesionalan odnos prema svakom klijentu

Kontaktirajte nas

O Nama

Odlikujemo se brzinom, preofesionalnošću i efikasnom intervencijom te ugradnjom najkvalitetnijih materijala renomiranih proizvođača.

Profesionalan odnos prema svakom klijentu i najviša razina izvedbe završnih radova u građevinarstvu naša je odlika. Kontinuiranom edukacijom naših zaposlenika i radom sa svim vrstama materijala spremni smo ispuniti sve zahtjeve korisnika naših usluga.

Opširnije
O Nama
Građevinski radovi - Ključ u ruke

Građevinski radovi - Ključ u ruke

Završni radovi u graditeljstvu zadnja su faza u realizaciji Vašeg objekta. Kako bi sve Vaše želje bile ispunjene, nudimo Vam profesionalnu i pouzdanu ekipu koja će u najkraćem roku finalizirati Vaš projekt. Nama uređenje interijera i eksterijera predstavlja pravo zadovoljstvo uz stručan tim te smo sigurni kako će Vaš projekt uz naše usluge zablistati.
Opširnije

Mavita ProClean

Usluga profesionalnog čišćenja

Pružamo usluge profesionalnog čišćenja na području Zadra i Zadarske županije, a uskoro planiramo širenje i na druge lokacije. Naši djelatnici su educirani i uz najnovije tehnike i opremu proizvođača Karcher, Vaše zadovoljstvo je zagarantirano. Koristimo najmodernija sredstva i strojeve koji su ekološki prihvatljivi sa niskom potrošnjom energije. Poslove odrađujemo profesionalno, brzo i kvalitetno.
Opširnije
Mavita Green

Mavita Green

Hortikulturalne usluge

Uz najnovije tehnike i opremu proizvođača Husqvarna na baterijski pogon, brzo i kvalitetno uz pomoć naših educiranih i odgovornih zaposlenika i profesionalnu opremu, Vaš eksterijer će biti besprijekoran. Prema Vašim individualnim potrebama tražimo najbolje rješenje prilagođeno Vašoj nekretnini.
Opširnije

Mavita Home & Facility management

Profesionalno održavanje privatnih i poslovnih objekata od travnjaka do krova koje uključuju održavanje vila, kuća za odmor i ostalih nekretnina u Zadru i Zadarskom županiji, a u skoro vrijeme i na ostalim lokacijama. Pružamo potpunu profesionalnu uslugu održavanja nekretnina i okućnica po principu tri "paketa" koji su navedeni. Isto tako mogu se prilagoditi Vašim željama kako bi zadovoljstvo bilo obostrano.
Silver

Silver

Paket „Silver“ uključuje osnovne usluge održavanja nekretnina i okućnica kao što su obilazak i pregled nekretnine, slanje mjesečnog izvješća, prozračivanje kuće te održavanje cvijeća i ostalog bilja.
Opširnije
Gold

Gold

Paket „Gold“ uz osnovne uključuje i dodatne usluge održavanja nekretnina i okućnica kao što su provjera instalacija i tehnikalija te provjeru pojave parazita, vlage i mogućih oštećenja unutar i izvan nekretnine.
Opširnije
Platinum

Platinum

Paket „Premium“ uključuje kompletnu uslugu održavanja nekretnine – od obilaska, pregleda i slanja izvješća do održavanja vrta, vanjskog čišćenja, angažiranja majstora te generalnog čišćenja.
Opširnije

Aktualno

Posljednje aktualnosti iz Mavite.