Mavita servis d.o.o.

Profesionalan odnos prema svakom klijentu

Kontaktirajte nas

O Nama

Odlikujemo se brzinom, preofesionalnošću i efikasnom intervencijom te ugradnjom najkvalitetnijih materijala renomiranih proizvođača.

Profesionalan odnos prema svakom klijentu i najviša razina izvedbe završnih radova u građevinarstvu naša je odlika. Kontinuiranom edukacijom naših zaposlenika i radom sa svim vrstama materijala spremni smo ispuniti sve zahtjeve korisnika naših usluga.

Opširnije
O Nama

Mavita ProClean

Usluga profesionalnog čišćenja

Pružamo usluge profesionalnog čišćenja na području Zadra i Zadarske županije, a uskoro planiramo širenje i na druge lokacije. Naši djelatnici su educirani i uz najnovije tehnike i opremu proizvođača Karcher, Vaše zadovoljstvo je zagarantirano. Koristimo najmodernija sredstva i strojeve koji su ekološki prihvatljivi sa niskom potrošnjom energije. Poslove odrađujemo profesionalno, brzo i kvalitetno.
Opširnije
Mavita Green

Mavita Green

Hortikulturalne usluge

Uz najnovije tehnike i opremu proizvođača Husqvarna na baterijski pogon, brzo i kvalitetno uz pomoć naših educiranih i odgovornih zaposlenika i profesionalnu opremu, Vaš eksterijer će biti besprijekoran. Prema Vašim individualnim potrebama tražimo najbolje rješenje prilagođeno Vašoj nekretnini.
Opširnije
Završni radovi u graditeljstvu

Završni radovi u graditeljstvu

Završni radovi u graditeljstvu zadnja su faza u realizaciji Vašeg objekta. Kako bi sve Vaše želje bile ispunjene, nudimo Vam profesionalnu i pouzdanu ekipu koja će u najkraćem roku finalizirati Vaš projekt. Nama uređenje interijera i eksterijera predstavlja pravo zadovoljstvo uz stručan tim te smo sigurni kako će Vaš projekt uz naše usluge zablistati.
Opširnije

Mavita Home & Facility management

Profesionalno održavanje privatnih i poslovnih objekata od krova do travnjaka koje uključuju održavanje vila, kuća za odmor i ostalih nekretnina u Zadru i Zadarskom županiji, a u skoro vrijeme i na ostalim lokacijama. Pružamo potpunu profesionalnu uslugu održavanja nekretnina i okućnica po principu tri "paketa" koji su navedeni. Isto tako mogu se prilagoditi Vašim željama kako bi zadovoljstvo bilo obostrano.
silver

silver

Paket „Silver“ uključuje osnovne usluge održavanja nekretnina i okućnica kao što su obilazak i pregled nekretnine, slanje mjesečnog izvješća, prozračivanje kuće te održavanje cvijeća i ostalog bilja.
Opširnije
Gold

Gold

Paket „Gold“ uz osnovne uključuje i dodatne usluge održavanja nekretnina i okućnica kao što su provjera instalacija i tehnikalija te provjeru pojave parazita, vlage i mogućih oštećenja unutar i izvan nekretnine.
Opširnije
Platinum

Platinum

Paket „Premium“ uključuje kompletnu uslugu održavanja nekretnine – od obilaska, pregleda i slanja izvješća do održavanja vrta, vanjskog čišćenja, angažiranja majstora te generalnog čišćenja.
Opširnije

Aktualno

Posljednje aktualnosti iz Mavite.